Partners

Schiedon

Lekker lopen is prettiger leven. Dat vereist goede schoenen met een goede pasvorm en een goede ondersteuning. Schiedon kan jou daarbij adviseren.

Voor meer stabiliteit en steun of voor specifieke problemen kunnen bestaande schoenen worden aangepast en kunnen podologische zolen, voetbedden / inlay’s worden vervaardigd. Ook maken zij schoenen op maat zodat ze precies bij jóuw voeten passen.

Bij Schiedon Orthopedisch Schoentechniek werkt een orthopedisch schoentechnoloog samen met een orthopedisch schoentechnicus om samen de beste oplossing te bieden voor mensen met een afwijkend looppatroon.

Get2KnowMe – Naomi Ehrlich

In haptotherapie ga je aan de slag met je gevoel en de connectie tussen je gevoel, je lichaam en je denken en handelen. Wat je voelt is een belangrijk onderdeel van jezelf; het vertelt je wat wel of niet goed voelt en wat je wel of niet wilt. Veel mensen zijn geneigd hun gevoel voor langere tijd te negeren, om uiteenlopende redenen. Dat kan uiteindelijk mentaal of fysiek gaan wringen. In haptotherapie leer je over hoe jij omgaat met je gevoel en hoe je er weer beter naar kunt luisteren en handelen. Met als gevolg dat je lekkerder in je vel zit.

Naomi begeleidt en ondersteunt graag mensen – individueel en in groepen – met hun persoonlijke vraagstukken, waarbij gevoel en lichamelijke signalen belangrijke ingangen zijn. Vanuit haar achtergrond en ervaring als psycholoog, trainer en haptotherapeut probeer ze zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat iemand nodig heeft en waar nodig uiteenlopende werkvormen in te zetten. Ze heeft er enorm veel plezier in wanneer ze mensen ziet groeien en steeds meer trouw zijn aan zichzelf. Lees op haar website meer over wanneer haptotherapie (of coaching op haptonomische basis) van meerwaarde kan zijn, hoe sessies in zijn werk gaan en wat het je op kan leveren.

PhysiTrack

Bij Fysiotherapie GOED Amsterdam zijn we er trots op dat we onze patiënten de nieuwste technologieën kunnen bieden om te helpen jouw resultaten te bereiken. Om jouw op maat gemaakte trainingsprogramma’s te maken, gebruiken we een app genaamd PhysiApp. Met PhysiApp kan jij jouw voorgeschreven trainingsprogramma uitvoeren door duidelijke, gesproken trainingsvideo’s te volgen. PhysiApp is volledig gratis te downloaden in de App store en Google Play store of is toegankelijk via je browser. In te stellen herinneringen helpen je om op koers te blijven naar een betere jij!

Qualiview

Heb je zorg afgenomen, dan heb je daar ongetwijfeld een mening over. Voelde je je begrepen door je zorgverlener? Bracht het behandeltraject je wat je ervan verwachtte? Zou je de zorgverlener aanbevelen bij een vriend of vriendin?

Qualiview verzamelt deze ervaringen en uitkomsten van patiënten om daarmee een eerlijke kijk op zorg te geven. Jouw antwoorden helpen de zorg van goed naar beter. Betere zorg maak je samen. Maar wat is betere zorg? Zit dat in lagere kosten? Wil je snel geholpen worden? Of wellicht zelf kunnen kiezen door welke zorgverlener je wordt geholpen en meer persoonlijke begeleiding. Iedereen heeft eigen ideeën hierover. En precies die ideeën en ervaringen ziet Qualiview als de uitgangspunten voor betere, betaalbare en transparante zorg.

Met het invullen van de vragenlijst heb je als patiënt grote invloed op de effectiviteit en kwaliteit van zorgaanbieders. Dit is anoniem en vraagt slechts enkele minuten. Vraag jouw zorgaanbieder dus ook vooral naar de vragenlijst. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe meer ervaringen en beoordelingen er gedeeld worden. Het stimuleert zorgaanbieders om hun kwaliteit van zorgverlening te blijven monitoren en verbeteren zodat jij als patient de beste zorg kunt ontvangen.

Keurmerk Fysiotherapie

Het Keurmerk Fysiotherapie richt zich op de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen. Het is hun ambitie om fysiotherapeuten inzicht te geven in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, als start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan. Het Keurmerk zorgt er daarmee voor dat fysiotherapeuten die op deze manier werken aan de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen herkenbaar zijn voor zorgverzekeraars, patiënten en overheid, zonder dat zij worden gehinderd door overbodige administratieve lasten.
Het Keurmerk borgt de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie en doelmatigheid, en maakt een doorontwikkeling van de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg mogelijk. Hierdoor zorgt het Keurmerk Fysiotherapie ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt.

Als deelnemer aan het Keurmerk zijn wij zelf gemotiveerd om te leren en verbeteren. We nemen actief deel aan peer review, scholing, pop en dataverzameling.

KNGF

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) verzamelt behandelgegevens in de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF). Deze gegevens worden gebruikt voor kwaliteitsborging, beleidsontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Zo werken wij samen met hen aan het verbeteren van fysiotherapeutische zorg. Jouw fysiotherapeut kan via het LDF dashboard de verzamelde gegevens bekijken en hiervan leren. Als je, via jouw fysiotherapeut, toestemming geeft voor dataverzameling in de LDF worden een deel van de gegevens uit jouw elektronische patiëntendossier via een beveiligde verbinding naar de LDF gestuurd. Het is in de LDF niet nodig om te weten wie jij precies bent. Jouw naam en contactinformatie ontvangen we daarom niet.
Het doel van een fysiotherapeut is om altijd optimale zorg leveren. En om te bepalen hoe effectief bepaalde behandelingen zijn vergelijken we in de LDF gegevens per behandeling met landelijke gemiddelden. Op basis van deze vergelijking beslist jouw fysiotherapeut welke behandeling het best is. Zo dragen jouw gegevens bij aan een hogere kwaliteit van de zorg.

De Fysiotherapeut

Op deze site vind je betrouwbare informatie over een groot aantal aandoeningen en klachten waarbij een fysiotherapeut je kan behandelen. Ook is er informatie over verzekeren van fysiotherapie te vinden en wat je kunt doen als je klachten hebt over je fysiotherapeut.

SpotOnMedics/FysioOne

SpotOnMedics is het bedrijf dat ons op de achtergrond steunt met o.a. onze financiële en personeelsadministratie.
Ook leveren zij ons het EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) FysioOne. Dit is het programma waar wij dagelijks alle dossiers en agenda’s in verwerken. Ook worden via dit programma alle facturen en abonnementen gegenereerd.
FysioOne biedt de patiënt ook een online omgeving aan waar je je agenda en dossier kunt inzien.