Wij hebben praktijken in Amsterdam Noord, Oud Zuid - de Pijp, Amstelkwartier & IJburg

Fysiotherapie GOED heeft in Amsterdam 7 locaties waarvan er zich 4 in Amsterdam Noord bevinden. Daarnaast is er een vestiging op IJburg, in het Amstelkwartier en in Oud Zuid – de Pijp.Β 

De meeste van onze praktijken zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00uur en 17.00uur. Op sommige locaties zijn wij ook β€˜s avonds en op deΒ zaterdag geopend.Β 

Hieronder vind je de adresgegevens en actuele openingstijden van al onze vestigingen.

GOED Schellingwoude

Schellingwouderdijk 240
1023 NL Amsterdam

Maandag08.00 – 21.00
Dinsdag08.00 – 21.00
Woensdag08.00 – 21.00
Donderdag08.00 – 21.00
Vrijdag08.00 – 16.00
Zaterdag08.00 – 16.00
Zondaggesloten

GOED Nieuwendam

Johan van Hasseltweg 38
1022 WV Amsterdam

Maandag08.00 – 17.00
Dinsdag08.00 – 17.00
Woensdag08.00 – 17.00
Donderdag08.00 – 17.00
Vrijdag08.00 – 17.00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

GOED Buiksloterham

Distelweg 437
1031 HD Amsterdam

Maandag08.00 – 17.00
Dinsdag08.00 – 17.00
Woensdag08.00 – 17.00
Donderdag08.00 – 17.00
Vrijdag08.00 – 17.00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

GOED IJburg

IJburglaan 840
1087 EM Amsterdam

Maandag08.00 – 21.00
Dinsdag08.00 – 21.00
Woensdag08.00 – 17.00
Donderdag08.00 – 17.00
Vrijdag08.00 – 17.00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

GOED Amstelkwartier

Spaklerweg 12D
1096 BA Amsterdam

Maandag08.00 – 17.00
Dinsdag08.00 – 17.00
Woensdag08.00 – 21.00
Donderdag08.00 – 17.00
Vrijdag08.00 – 17.00
Zaterdag08.00 – 16.00
Zondaggesloten

GOED NDSM

MT Lincolnweg 26
1033 SN Amsterdam

Maandag08.00 – 18.00
Dinsdag08.00 – 18.00
Woensdag08.00 – 18.00
Donderdag08.00 – 18.00
Vrijdag08.00 – 18.00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

GOED Oud Zuid – de Pijp

Govert Flinckstraat 59
1072 EC Amsterdam

Maandag08.00 – 17.00
Dinsdag08.00 – 17.00
Woensdag08.00 – 21.00
Donderdag08.00 – 17.00
Vrijdag08.00 – 17.00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten